...en nog meer engeltjes!

* klik voor een uitvergroting *

...zoals aan een ketting of oorbellen:

De zeemeerminnen waren snel verkocht.

KLIK HIER VOOR DE NIEUWE COLLECTIE!

In 2021 had ik een kerstcollectie met oa deze:

...een hart onder de riem.

Al vele varianten uitgevlogen!

Leuk om wat te experimenteren!
Zoals hier met memory wire.

Ook voor speciale verzoekjes kan je bij mij terecht! Altijd leuk om iets nieuws te creƫren, vandaar ook dat alle engeltjes uniek zijn. Ik koop wel vaker een aantal van dezelfde kralen, maar dan maakt een ander vleugeltje, kraalkapje of hoofdje het toch net weer anders, dat maakt het zo leuk!

Ookal heb ik al ruimschoots meer dan duizend engeltjes gemaakt, het blijft leuk om te doen en hoop nog veel mensen blij te kunnen maken met mijn creaties!

Ander uitprobeersel: boekenleggers!