Bestellen


 

Aangezien ik geen webshop heb, werkt het bestellen net even iets anders. Hieronder kunt u daar meer over lezen!
 

Liefs, Natascha

 

 

Wat zijn de openingstijden? 

 

Angel Gifts is een hobby. Ik heb dus géén winkel. In principe ben je op alle dagen van de week tussen 11.00 en 17:00 uur van harte welkom om bij mij in Westerhoven engeltjes te komen kopen, echter wel alleen op afspraak! 

Dit om te voorkomen dat je onverhoopt toch voor een gesloten deur komt te staan. Stuur even een berichtje wanneer je zou willen komen en dan spreken we wat af.


 

Is de online voorraad altijd up-to-date?
 

Nee. Het kan zijn dat er engeltjes op de foto's staan die reeds verkocht zijn, maar het kan ook zijn dat ik nieuwe heb gemaakt die nog níet online staan. Wil je even checken of dat ene engeltje nog beschikbaar is, stuur me dan even een berichtje! 
Bij de reacties bij de foto's op Facebook vermeld ik overigens wel wanneer een geluksengeltje uitgevlogen is.


 

Hoe kan ik een bestelling plaatsen?
 

Lukt het niet om zelf engeltjes uit te komen zoeken in Westerhoven, dan kan ik een bestelling ook opsturen. 

Aan de hand van de foto's kan je de engeltjes uitzoeken en deze selectie in een berichtje naar mij sturen zodat ik eerst kan controleren of ik ze allemaal nog heb. Op basis van gewicht worden dan de verzendkosten bepaald. Na betaling via bankoverschrijving worden de engeltjes binnen 1 tot 2 werkdagen verzonden. Daarna hangt de bezorgtijd af van PostNL of DHL.

Verzending brievenbuspost is op eigen risico!
Als je ze liever per pakketpost bezorgd wilt hebben, is dat uiteraard ook mogelijk, met de bezorger naar keuze. Dit kan echter langer duren aangezien hier in het dorp geen servicepunten zijn en ik niet dagelijks op pad ga. Tijdens de bestelprocedure laat ik dan alvast weten welke dag ik het zal versturen. Ook hiervoor geldt verzending op eigen risico, maar dan wel met een tracktrace nummer.


 

Ik wil heel veel verschillende engeltjes kopen, krijg ik dan korting?

 

Vanaf 5 stuks (mix) zijn de engeltjes sowieso al goedkoper, maar wil je een grote groep mensen verrassen met een geluksengeltje, dan is extra korting uiteraard bespreekbaar. Let wel: ik heb maar een kleine marge op de engeltjes, dus veel kan er niet af.

Stuur even een berichtje voor de mogelijkheden! 


 

Kan ik grotere aantallen van hezelfde engeltje kopen?

 

Nee, in principe niet. 

Angel Gifts is een hobby en ik vind het leuk om allemaal verschillende engeltjes te maken. De kralen voor de engeltjes koop ik daarom in kleine aantallen en bij verschillende winkels in. Recht uit voorraad kan dat dus niet. 

Wil je het wel graag voor een bepaalde gelegenheid, moet ik eerst even kijken of de gewenste kralen leverbaar zijn bij de betreffende winkel(s). Daarnaast ben ik niet altijd in staat om lekker veel te fröbelen. Hou er daarom rekening mee dat het niet dezelfde week klaar is.
 

 

Kleuren kunnen iets afwijken van de foto's!