Wie is Angel Gifts?


 

Als crea bea zijnde ben ik altijd al bezig geweest met creatieve hobby's. In 2001 ben ik afgstudeerd aan Sint Lucas in Boxtel, dus ook mijn opleiding past in dit straatje! 

Lange tijd heb ik voor bands gewerkt onder de naam Studio Mystica. Fotograferen, ontwerpen van merchandise, etc.

Ook mijn eigen kleding maken vind ik erg leuk. Mijn muur hangt vol met zelfgemaakte borduurwerkjes, ik maak 3D kaarten, mijn eigen sieraden, noem maar op. Mijn tuin is bijvoorbeeld ook iets waar ik erg trots op ben. Als ik iets in mijn hoofd heb, wil ik het maken!


Eind 2019 begon ik met het maken van geluksengeltjes. Ik vond het erg leuk om te doen en de reacties erop waren ook heel positief. Daarom besloot ik om er meer te gaan maken, om een keer op een markt te gaan verkopen. Helaas gooide Corona roet in het eten.

In 2020 werden mijn geluksengeltjes ook verkocht bij Boeketis't; een hele gezellige bloemist in Dommelen. Helaas stopte zij met de winkel. Vandaar dat ik ze nu online heb gezet.


Het is je misschien al opgevallen dat dit geen webshop is, terwijl ik wel geluksengeltjes te koop aanbied. Vrijwel alle engeltjes die ik maak zijn verschillend; zo blijft het leuk. Het zijn er ondertussen wel heel veel! Dat maakt het verkopen via een webshop nogal omslachtig. Het is en blijft natuurlijk een hobby!

Wil je graag ook geluksengeltjes van Angel Gifts? Klik dan op BESTELLEN om de mogelijkheden te zien hoe je mijn geluksengeltjes kunt kopen.


Op 3 september 2021 heb ik uiteindelijk voor het eerst mijn geluksengeltjes op de markt kunnen verkopen; Ladies Night in Bergeijk. Het was een groot succes en ik hoop dat er nog meer van zulke gezellige markten zullen volgen!


 

Liefs,

Natascha van Poppel